Geld lenen met een creditcard

De creditcard wordt door veel mensen als een verlengde van de pinpas gezien, maar in feite is de creditcard – zoals de naam al doet vermoeden – een krediet. Je leent namelijk geld van de bank op het moment dat je met een creditcard betaalt. Over het bedrag dat wordt afgeschreven zul je dus ook rente moeten betalen. Dat neemt niet weg dat de creditcard een veelgebruikt middel is om aan betalingen te kunnen voldoen.

VISA World Card
Deze creditcard geldt al enkele tientallen jaren als de meest gangbare VISA van Nederland. Qua uiterlijk en qua gebruiksgemak biedt deze kaart talloze voordelen. Op het internet zijn vaak acties te vinden voor mensen die deze creditcard aan willen gaan. Bijvoorbeeld 25 euro cadeau. Deze creditcard staat garant voor veiligheid en goede service. Met deze kaart is internationaal te betalen.

De Bijenkorf Card
Een Credit Card wordt tegenwoordig veel breder gezien dan alleen een kaart waar je betalingen mee verricht. Warenhuisketen De Bijenkort geeft namelijk ook haar eigen creditcard uit. Per betaling spaar je punten van de Bijenkorf. Deze creditcard is daarom in het bijzonder geschikt voor mensen die vaak naar de Bijenkorf gaan. In dat geval kan de kaart je veel voordelen opleveren.

Lady Card
De creditcards ontwikkelen zich steeds sneller. In sommige gevallen doet het niet onder aan speelgoed. Want met de Lady Card is in principe een normale Master Card uitgegeven, maar dan speciaal voor dames. Een mooi design, speciaal voor dames. De card is uitgegeven voor International Card Services en beschikt over veel extra’s. Op het internet zijn acties terug te vinden waarbij degene die een Lady Card aanvragen, een welkomstgeschenk ontvangen.

ING Card Platinum
De ING heeft naast haar klassieke ING Card, ook een vrij voordelige Platinum creditcard uitgebracht. De card is echter wel vrij beperkt vergeleken met andere creditcard. Toch biedt de ING Card Platimum enkele voordelen voor de fanatieke reizigers. Bijvoorbeeld lidmaatschap van Priority Traveler voor kortingen op hotelovernachtingen en huurauto’s. Voor ING-klanten die van reizen houden is dit een prima creditcard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten